WACHTLIJST GESLOTEN 

Beschikbaar voor reservering

De wachtlijst blijft gesloten, zolang we beschikbare kittens hebben.

VOORWAARDEN

  • U als liefhebber/fokker komt op onze wachtlijst door een bericht met motivatie te sturen via onze volledig ingevulde contactpagina op deze website. U bent 100% zeker dat u voor onze kittens kiest maar ook onze Cattery werkwijze. U heeft zich eerst op onze site ingelezen en vragen gesteld, waarvan u geen antwoord vind op onze site (zijn na controle uw gegevens onjuist of niet compleet, dan geen plaats op de lijst!). Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw eigendom en contract voor u en uw toekomstige kitten/herplaatser.

  • Ik kan vragen stellen aan de hand van de regels en voorwaarden dus lees eerst voor u benadert, dit voorkomt miscommunicatie.
  • Na ontvangst van een volledige aanvraag, verzoeken wij u na onze reactie het 1e mailcontact te blijven gebruiken tijdens onze communicatie.  
  • U staat op de wachtlijst tot de geboorte. Zodra wij u mailen om een keuze te maken, kiest u binnen 48 uur of u annuleert. Ook doorschuiven naar volgende nestje mogelijk. Kiezen = reserveren(aanbetalen).

  • U bent zelf verantwoordelijk voor uw plek op de wachtlijst, u blijft op de wachtlijst zolang u iedere maand uw interesse toont via ons 1e mailcontact, u mailt de tekst; "NOG INTERESSE". bv: is uw aanvraag 1-01-2020, dan reageert u voor iedere 1e van de opvolgende maand. Reactie niet op tijd ontvangen, dan verwijderen wij u van de wachtlijst, dus noteer het in uw agenda, anders staat u onderaan de lijst of hebben wij u verwijderd. Bij geboorte, wanneer ik de wachtlijst afga, dan let ik ook op wie er geen update "INTERESSE " gestuurd heeft!

  • Zodra wij u mailen met de vraag of u wilt reserveren, dient u binnen 48 uur te reageren. Bij geen reactie vervallen al uw rechten en gaan wij door naar de volgende geïnteresseerde.
  • U schuift automatisch door naar het volgende nestje, als er geen kitten beschikbaar meer is. U bericht ons ook netjes dat u elders voorzien bent. Wij wensen u dan natuurlijk veel geluk met uw nieuwe maatje.

  • Wij plaatsen het geboorte nieuws op o.a.  Facebook, website en instagram en na een paar dagen gaan wij de wachtlijst af om u persoonlijk te benaderen, zodat u een keuze kunt maken in optie tot reserveren of annuleren. (zie voorwaarden) U dient binnen 48 uur te reageren, anders gaan wij verder met de volgende op de lijst!

  • Vergeten kan, maar wij zijn er niet om u dit te herinneren!. U kunt alsnog ons vragen om aan te sluiten op de wachtlijst, maar dan horen wij graag waarom u niet eerder reageerde. 

  • Bent u elders geslaagd in het vinden van uw maatje, laat u het ons dan weten. Wij wensen u heel veel geluk samen. 

 

 

 

 

foto 2018

 

 

 

 

Met vriendelijke groet 

 

 

MC'B