Uitleg & Regels

 

Interesse

U stuurt ons 😻 via onze contactpagina een bericht met iets meer over u leef/woonsituatie en wensen in uw droom kitten, zoals kleur en geslacht bijvoorbeeld.

 

Wachtlijst
-U komt alleen op onze 😻 wachtlijst door een bericht met motivatie (woon/leefsituatie) te sturen via onze volledig ingevulde contactpagina op deze website.     

-U staat op de wachtlijst voor het eerst aankomende nestje, tot u aangeschreven wordt over de geboorte. Is het langer wachten dan 1 maand, dan stuurt u tussentijds maandelijks een nog interesse bericht via ons lopende contact.

-Na geboorte, gaat uw plaats op de wachtlijst over in een optie tot ik u vraag een keuze te maken binnen 48 uur om te reservering ( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% aanbetalen via betaalverzoek)

Geen gehoor is annulering!. 

*90% kans, dat u al binnen zeer korte perioden zult moeten reserveren, gezien de vele animo in de MC'B Coons kittens. 

 

Evaluatie/Stay?
-Mijn Cattery butler kan nog niet beslissen of ik blijf.

Beschikbaar
-Ik ben nog op zoek naar lieve en zorgzame butler, u mag mij reserveren ( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% aanbetalen)

 

Optie  (alleen bij geboren kittens)

-U heeft interesse in een kitten(s)?, u krijgt nadat ik het toezeg optietijd (bedenktijd), mits er meer animo is.
-Na door mij toegezegde dagen?, zal u daarna binnen 48 uur via IBAN de aanbetaling voldoen of annuleren, dit is vaak al voor bezoek. 
-U heeft i.o.m. een optie tot het 1e bezoek gekregen of tot een serieuze geïnteresseerde aangeeft uw optie kitten te willen reserveren (aanbetaling). U krijgt dan eerst een mail met de vraag of u ook wilt overgaan tot reserveren (* Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% aanbetalen) bia betaalverzoek of binnen 48 uur op ons IBAN).

*Om verdriet te voorkomen, opties tot het 1e bezoek komt hier de laatste 5 jr. niet meer voor, vanwege de vele interesse in onze kittens. Kittens zijn veel al binnen 10 dg gereserveerd.

 

Gereserveerd = aanbetaald (betaalverzoek of ov IBAN) o.v.v. kitten/kat naam ( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% / * Fokkers + transport 100% aanbetalen). Aanbetaald voor de stamboom is aangevraagd! dan mag u een roepnaam kiezen. Is de stamboom al aangevraagd, dan kan dit niet meer gewijzigd worden op papier. *

Deze namen zijn al in gebruik

*Aanbetaling dient binnen 48 uur ontvangen zijn op het doorgegeven bank IBAN nummer. Aanbetaling niet op tijd  binnen, dan zal het kitten weer beschikbaar komen. (Er volgt geen betaal herinnering).

*Gereserveerd, u bent verzekerd dat (het/een) kitten(s) na de algehele betaling en goedkeuring van de dierenarts naar u verhuisd. (Mits, fokker annuleerd vanwege lijnbescherming)

*U ontvangt een bevestigingsmail zodra de aanbetaling en/of restbetaling is ontvangen.

Alle betaal datums staan vermeld in ons contract. Betaling niet op gestelde datum ontvangen, dan sturen wij een betaalverzoek, deze is 24 uur geldig.

*Reserveren gaat altijd voor op optie, optie-hebbende krijgen eerst zelf 48 uur de tijd om een optie kitten te reserveren (aanbetaling binnen 48 uur, via betaalverzoek/IBAN.

 *Fokker mag ten allertijde de reservering ongedaan maken. Ziekte, overlijden en als blijkt dat het kitten in de Cattery moet blijven vanwege lijnbescherming of blue/green eyes.

*U kunt ook een ongeboren kitten reserveren ( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% aanbetalen) uit bepaalde combi's (geslacht/kleur), u heeft na de Cattery's 1e keuze, mits meerdere vooruit betalers. (vraag om info) 

*Bij (vooruit) reserveren blijft de vermelding van Cattery over evaluatie/keuze altijd leidend. (dus keuze kan ook pas na aanbetaling zijn)

* restant betaling voor leeftijd van 11 weken. 

 

LET OP!!

* Door de vele goede referenties en interesse in de kittens is het helaas voor de afwachtende zoekende geïnteresseerden zo, dat de kittens al jaren gereserveerd worden via wachtlijst en voor de leeftijd van 2 weken alle gereserveerd zijn.

 

*Ik wijzigen onder geen geding onze regels en (betaal) voorwaarden. Kunt u zich niet vinden in de werkwijze, bent u vrij om elders te gaan kijken.

 

*Wachten op een klik met 1 uurtje bezoek, gaat het helaas 9 van de 10 keer niet worden. Ik snap dat u het kitten eerst wil zien, daar heeft de Cattery vele updates voor op facebook, Instagram en website. Vanaf de dag van verhuizing krijgt u toegang tot onze 😻 gesloten familie groep op facebook. Hier kunt vanaf dat de kitten bij u woont updates plaatsen, gezellig kletsen, tips delen met de andere butlers van de verhuisde kittens.

 

*Bezoek mogelijk i.o.m. vanaf 9 wk voor uw gereserveerde kitten(s) of beschikbare kittens.

De Maine coon is erg aanhankelijk en gehecht aan zijn huidige verzorgende butlers en dat bent u na verhuizing. Alle Maine Coon kittens hebben goede sociale eigenschappen en het karakter blijft ontwikkelen vooral de periode in het blijvende mandje. Tot verhuizing doet de fokker er 24/7 er alles aan om de kittens sociaal, aanhankelijk en knuffelig op te voeden en te laten verhuizen. Na verhuizen is het aan u als nieuwe butler om alle tijd te nemen in de verdere opvoeding en knuffeltijd, hierdoor behoud u een aanhankelijke Coon. 

 

* Schroom u niet om advies of raad te vragen.

( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% aanbetalen)

Prijs /Price kitten

Betalen via betaalverzoek

Beschikbare verkoop op erkende sites

 

 

 

  • Annuleerd u na (aan)betaling, u krijgt geen geld terug, uw (aan)betaling komt ten goede van de Cattery.
  • Cattery blijft ten alle tijden gerechtigd om te annuleren, u ontvangt dan u betaalde bedrag terug.
  • Cattery hanteerd de (snoer) richtlijnen van de wet Honden en Katten besluit.
  • Verkopende Fokker blijft gerechtigd om een reservering te annuleren i.v.m. lijnbescherming, ziekte en of blue/green eyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

MC' B

 

Michel