Uitleg & Regels

 

Wachtlijst 

Geen!

Bij beschikbare kittens/herplaatser, kunt u reageren via de contactpagina.  (Zie ook fb page)

Interesse

U stuurt ons 😻 via onze contactpagina een bericht met iets meer over u leef/woonsituatie en wensen in uw droom kitten.

Evaluatie/Stay?
-Mijn Cattery butler kan nog niet beslissen of ik blijf.

Beschikbaar
-Ik ben nog op zoek naar lieve en zorgzame butler, u mag mij reserveren, door aan de aanbetaling 30% te voldoen via een betaalverzoek of ov IBAN binnen 48 uur.

Gereserveerd = aanbetaald, u bent verzekerd van een/het kitten na de restbetaling in week 11 kitten.

* Liefhebbers aanbetaling 30%

* Fokkers aanbetaling 30-50% (excl. transport)

* Fokkers (buitenland) die hun kitten incl. transport willen = 50% binnen 5 werkdagen en 50% als het kitten 11 wk is.

🛩 of 🚚 transport zijn voor de koper.

Aanbetaald voor de stamboom is aangevraagd! dan mag u een roepnaam kiezen met de beginnende letter van het nestje welk de fokker aangeeft. Is de stamboom al aangevraagd, dan kan dit niet meer gewijzigd worden op papier. *

*Aanbetaling dient binnen 48 uur ontvangen zijn op het doorgegeven bank IBAN nummer. Aanbetaling niet op tijd  binnen, dan zal het kitten weer beschikbaar komen. (Er volgt geen betaal herinnering).

*Gereserveerd, u bent verzekerd dat (het/een) kitten(s) na de algehele betaling en goedkeuring van de dierenarts naar u verhuisd. (Mits, fokker annuleerd vanwege lijnbescherming) 

*U ontvangt een bevestigingsmail zodra de aanbetaling en/of restbetaling is ontvangen.

Alle betaal datums staan vermeld in ons contract. Betaling niet op gestelde datum ontvangen, dan sturen wij een betaalverzoek, deze is 24 uur geldig.

*Reserveren gaat altijd voor op optie, optie-hebbende krijgen eerst zelf 48 uur de tijd om een optie kitten te reserveren (aanbetaling binnen 48 uur, via betaalverzoek/IBAN.

 *Fokker mag ten allertijde de reservering ongedaan maken. Ziekte, overlijden en als blijkt dat het kitten in de Cattery moet blijven vanwege lijnbescherming of blue/green eyes.

*U kunt ook een ongeboren wens kitten reserveren ( Liefhebbers 30% / * Fokkers 30-50% aanbetalen) uit bepaalde combi's (geslacht/kleur), u heeft na de Cattery's 1e keuze, mits meerdere vooruit betalers en wachtlijst vol (vraag om info) 

*Bij (vooruit) reserveren blijft de vermelding van Cattery over evaluatie/keuze altijd leidend. (dus keuze kan ook pas na aanbetaling zijn)

* restant betaling voor leeftijd van 11 weken. 

*Ik wijzig onder geen geding onze regels en (betaal) voorwaarden. Kunt u zich niet vinden in de werkwijze, alle begrip! Ubent vrij om elders te gaan kijken. Wij vinden het belangrijk om geen onduidelijkheden en miscommunicatie te krijgen.

*Wachten op een klik met 1 uurtje bezoek, gaat het helaas 9 van de 10 keer niet worden. Ik snap dat u het kitten eerst wil zien, maar moeder en kittens gaan hier voorop. De Cattery heeft vele updates op facebook, Instagram en website van geboorte tot verhuizing. Vanaf de dag van verhuizing krijgt u toegang tot onze 😻 gesloten familie groep op facebook. Hier kunt vanaf dat de kitten bij u woont updates plaatsen, gezellig kletsen, tips delen met de andere butlers van de verhuisde kittens. Ook update via watsapp welkom.

*Bezoek mogelijk i.o.m. vanaf 9 wk voor uw gereserveerde kitten(s) of beschikbare kittens.

De Maine coon is erg aanhankelijk en gehecht aan zijn huidige verzorgende butlers en dat bent u na verhuizing. Alle Maine Coon kittens hebben goede sociale eigenschappen en het karakter blijft ontwikkelen vooral de periode in het blijvende mandje. Tot verhuizing doet de fokker er 24/7 er alles aan om de kittens sociaal, aanhankelijk en knuffelig op te voeden en te laten verhuizen. Na verhuizen is het aan u als nieuwe butler om alle tijd te nemen in de verdere opvoeding en knuffeltijd, hierdoor behoud u een aanhankelijke Coon. 

* Schroom u niet om advies of raad te vragen.

( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 30-50% aanbetalen)

Prijs /Price kitten

Betalen via betaalverzoek

Beschikbare verkoop op erkende sites

 

 

 

  • Annuleerd u na (aan)betaling, u krijgt geen geld terug, uw (aan)betaling komt ten goede van de Cattery.
  • Cattery blijft ten alle tijden gerechtigd om te annuleren, u ontvangt dan u betaalde bedrag terug.
  • Cattery hanteerd de (snoer) richtlijnen van de wet Honden en Katten besluit.
  • Verkopende Fokker blijft gerechtigd om een reservering te annuleren i.v.m. lijnbescherming, ziekte en of blue/green eyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

MC' B

 

Michel