Uitleg & Regels

 

Wachtlijst 

Geen, bij beschikbare kittens/herplaatser, kunt u reageren via de contactpagina

Interesse

U stuurt ons 😻 via onze contactpagina een bericht met iets meer over u leef/woonsituatie en wensen in uw droom kitten.

Evaluatie/Stay?
-Mijn Cattery butler kan nog niet beslissen of ik blijf.

Beschikbaar
-Ik ben nog op zoek naar lieve en zorgzame butler, u mag mij reserveren, door aan de aanbetaling 30% te voldoen via een betaalverzoek of ov IBAN.

Gereserveerd = aanbetaald, u bent verzekerd van een/het kitten na de restbetaling in week 11 kitten.

* Liefhebbers aanbetaling 30%

* Fokkers aanbetaling 50% (excl. transport)

* Fokkers die hun kitten incl. transport willen = 50% binnen 5 werkdagen en 50% als het kitten 12 wk is.

🛩 of 🚚 transport zijn voor de koper.

Aanbetaald voor de stamboom is aangevraagd! dan mag u een roepnaam kiezen met de beginnende letter van het nestje welk de fokker aangeeft. Is de stamboom al aangevraagd, dan kan dit niet meer gewijzigd worden op papier. *

Deze namen zijn al in gebruik

*Aanbetaling dient binnen 48 uur ontvangen zijn op het doorgegeven bank IBAN nummer. Aanbetaling niet op tijd  binnen, dan zal het kitten weer beschikbaar komen. (Er volgt geen betaal herinnering).

*Gereserveerd, u bent verzekerd dat (het/een) kitten(s) na de algehele betaling en goedkeuring van de dierenarts naar u verhuisd. (Mits, fokker annuleerd vanwege lijnbescherming)

*U ontvangt een bevestigingsmail zodra de aanbetaling en/of restbetaling is ontvangen.

Alle betaal datums staan vermeld in ons contract. Betaling niet op gestelde datum ontvangen, dan sturen wij een betaalverzoek, deze is 24 uur geldig.

*Reserveren gaat altijd voor op optie, optie-hebbende krijgen eerst zelf 48 uur de tijd om een optie kitten te reserveren (aanbetaling binnen 48 uur, via betaalverzoek/IBAN.

 *Fokker mag ten allertijde de reservering ongedaan maken. Ziekte, overlijden en als blijkt dat het kitten in de Cattery moet blijven vanwege lijnbescherming of blue/green eyes.

*U kunt ook een ongeboren kitten reserveren ( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% aanbetalen) uit bepaalde combi's (geslacht/kleur), u heeft na de Cattery's 1e keuze, mits meerdere vooruit betalers en wachtlijst vol (vraag om info) 

*Bij (vooruit) reserveren blijft de vermelding van Cattery over evaluatie/keuze altijd leidend. (dus keuze kan ook pas na aanbetaling zijn)

* restant betaling voor leeftijd van 11 weken. 

*Ik wijzigen onder geen geding onze regels en (betaal) voorwaarden. Kunt u zich niet vinden in de werkwijze, bent u vrij om elders te gaan kijken.

*Wachten op een klik met 1 uurtje bezoek, gaat het helaas 9 van de 10 keer niet worden. Ik snap dat u het kitten eerst wil zien, daar heeft de Cattery vele updates voor op facebook, Instagram en website. Vanaf de dag van verhuizing krijgt u toegang tot onze 😻 gesloten familie groep op facebook. Hier kunt vanaf dat de kitten bij u woont updates plaatsen, gezellig kletsen, tips delen met de andere butlers van de verhuisde kittens.

*Bezoek mogelijk i.o.m. vanaf 9 wk voor uw gereserveerde kitten(s) of beschikbare kittens.

De Maine coon is erg aanhankelijk en gehecht aan zijn huidige verzorgende butlers en dat bent u na verhuizing. Alle Maine Coon kittens hebben goede sociale eigenschappen en het karakter blijft ontwikkelen vooral de periode in het blijvende mandje. Tot verhuizing doet de fokker er 24/7 er alles aan om de kittens sociaal, aanhankelijk en knuffelig op te voeden en te laten verhuizen. Na verhuizen is het aan u als nieuwe butler om alle tijd te nemen in de verdere opvoeding en knuffeltijd, hierdoor behoud u een aanhankelijke Coon. 

* Schroom u niet om advies of raad te vragen.

( * Liefhebbers 30% / * Fokkers 50% aanbetalen)

Prijs /Price kitten

Betalen via betaalverzoek

Beschikbare verkoop op erkende sites

 

 

 

  • Annuleerd u na (aan)betaling, u krijgt geen geld terug, uw (aan)betaling komt ten goede van de Cattery.
  • Cattery blijft ten alle tijden gerechtigd om te annuleren, u ontvangt dan u betaalde bedrag terug.
  • Cattery hanteerd de (snoer) richtlijnen van de wet Honden en Katten besluit.
  • Verkopende Fokker blijft gerechtigd om een reservering te annuleren i.v.m. lijnbescherming, ziekte en of blue/green eyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

MC' B

 

Michel