Uitleg & Regels

Wachtlijst 🙈

Geen, zodra wij kittens beschikbaar stellen, kunt u reserveren. 

U stuurt ons via onze contactpagina een bericht met iets meer over u leef/woonsituatie en geeft aan in welk beschikbare kitten u interesse heeft. Neemt u a.u.b. eerst onze website door voor een (goede) 1e indruk.

Evaluatie 🤷‍♂️
-Mijn Cattery butler kan nog niet beslissen of ik blijf, u mag reserve. Soms blijkt een kitten niet fokgeschikt, maar wel liefheb geschikt, daarom wordt er later bekend of het kitten blijft. Reserve mag als liefhebber👌📧

Beschikbaar 🧺
-Ik ben nog op zoek naar lieve en zorgzame butler, u mag mij reserveren, door aan de aanbetaling te voldoen via een betaalverzoek (watsapp). 

Gereserveerd ✅️= aanbetaald, u bent verzekerd van een/het kitten na de restbetaling in week 11 kitten. (Betaalverzoek)

* Liefhebbers aanbetaling € 350 + € 50 *rabiës buiten NL.

*Aanbetaling dient binnen 2 dagen ontvangen zijn via ons betaalverzoek. Aanbetaling niet op tijd  binnen, dan zal het kitten weer beschikbaar komen. 

*Gereserveerd, u bent verzekerd dat (het/een) kitten(s) na de algehele betaling en goedkeuring van de dierenarts naar u verhuisd. 

*U ontvangt een bevestigingsmail zodra de aanbetaling en/of restbetaling is ontvangen.

Alle betaaldatums staan vermeld in ons contract. Betaling niet op gestelde datum ontvangen, dan sturen wij een betaalverzoek, deze is 24 uur geldig.

*Reserveren gaat altijd voor op afwachtende/bezoek! Meld een geïnteresseerde zich om te reserveren voor uw bezoek of besluit zelf te reserveren, dan krijgt u eerst zelf 2 dagen de tijd om het kitten te reserveren. (Reserveren= aanbetaling €350 excl. rabiës, binnen 2 dagen via ons betaalverzoek/IBAN aan u).

 *Fokker mag ten allertijde de reservering ongedaan maken. Bij ziekte, overlijden en als blijkt dat het kitten in de Cattery moet blijven vanwege lijnbescherming.

* restant betaling binnen de 11 wk, leeftijd kitten. 

Verkocht ⛔️: is volledig betaald

*Ik wijzig onder geen geding onze regels en (betaal) voorwaarden. Kunt u zich niet vinden in de werkwijze, alle begrip! U bent vrij om elders te gaan kijken. Wij vinden het belangrijk om geen onduidelijkheden en miscommunicatie te krijgen. 

Klik🐾

*Wachten op een klik met 1 uurtje bezoek is moeilijk, ik snap dat u het kitten, huis en fokker/eerst wil zien, maar moeder en kittens gaan hier voorop. Daarom hebben zij pas bezoek vanaf 9 weken, helaas voor u als afwachtende zijn dan de kittens 90% meestal al gereserveerd!

Wel heeft de Cattery vele (dagelijkse) updates op facebook, Instagram, YouTube, tiktok en website van geboorte tot verhuizing. Vragen en updates via watsapp welkom.(📞📲 Zie contract).

*Bezoek mogelijk i.o.m. rond de 9 weken voor uw eerder gereserveerde kitten(s) of dan beschikbare kittens. 

(onze) Maine coons zijn erg aanhankelijk en gehecht aan zijn/haar huidige verzorgende butlers en dat bent u na verhuizing, dus veel liefde en aandacht maakt u het maatje voor 't leven. Alle Maine Coon kittens hebben goede sociale eigenschappen en het karakter blijft ontwikkelen vooral de periode in het blijvende mandje. Tot verhuizing doet de fokker er 18-24/7 alles aan om de kittens sociaal, aanhankelijk en knuffelig op te voeden en te laten verhuizen. Na verhuizen is het aan u als nieuwe butler om de opvoeding in stand te houden, met uw regels en knuffeltijd, hierdoor behoud u een aanhankelijke Coon. Hoe meer aandacht, liefde, knuffels, hoe meer de Coon uw volger wordt bij alles wat u doet.

Verhuizen 🏡

De ophaaldag plannen wij in op zaterdagochtend 30 min per ophaler voor 12:00, wij vinden het erg belangrijk dat uw kitten voor het donker bij u thuis is om bij daglicht te kunnen wennen. 30 min, gezien wij vooraf plannen voor alle nieuwe butlers👌

* Schroom niet om advies/raad te vragen. Contact met de butlers verloopt na reserveren via de watsapp of ons lopende emailcontact.

 

 

 

 

  • Annuleerd u na (aan)betaling, u krijgt geen geld terug, uw (aan)betaling komt ten goede van de Cattery.
  • Cattery blijft ten alle tijden gerechtigd om te annuleren, u ontvangt dan u betaalde bedrag terug.
  • Cattery hanteerd de (snoer) richtlijnen van de wet Honden en Katten besluit, vakbekwaam en UBN.
  • Verkopende Fokker blijft gerechtigd om een reservering te annuleren i.v.m. lijnbescherming, ziekte en of blue/green eyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

MC' B

 

Michel