Uitleg & Regels

Wachtlijst

Hanteren we niet, u mag vrijblijvend reagereb met uw interesse op de beschikbare kittens op deze website (kittens)

Interesse 😍

U stuurt ons via onze contactpagina een bericht met iets meer over u leef/woonsituatie en wensen in uw droom kitten. U neemt eerst onze website door voor een 1e indruk.

Evaluatie/Stay🤷‍♂️
-Mijn Cattery butler kan nog niet beslissen of ik blijf, u mag reserve.

Beschikbaar 🧺
-Ik ben nog op zoek naar lieve en zorgzame butler, u mag mij reserveren, door aan de aanbetaling te voldoen via een betaalverzoek(watsapp). 

Gereserveerd👌= aanbetaald, u bent verzekerd van een/het kitten na de restbetaling in week 11 kitten. (Betaalverzoek)

* Liefhebbers aanbetaling € 350-€500

*Aanbetaling dient binnen 2 dagen ontvangen zijn via ons betaalverzoek. Aanbetaling niet op tijd  binnen, dan zal het kitten weer beschikbaar komen. 

*Gereserveerd, u bent verzekerd dat (het/een) kitten(s) na de algehele betaling en goedkeuring van de dierenarts naar u verhuisd. 

*U ontvangt een bevestigingsmail zodra de aanbetaling en/of restbetaling is ontvangen.

Alle betaal datums staan vermeld in ons contract. Betaling niet op gestelde datum ontvangen, dan sturen wij een betaalverzoek, deze is 24 uur geldig.

*Reserveren gaat altijd voor op optie, optie-hebbende krijgen eerst zelf 3 dagen de tijd om een optie kitten te reserveren (aanbetaling binnen 3 dagen via betaalverzoek/IBAN.

 *Fokker mag ten allertijde de reservering ongedaan maken. Bij ziekte, overlijden en als blijkt dat het kitten in de Cattery moet blijven vanwege lijnbescherming.

* restant betaling voor leeftijd van 11 weken. 

Verkocht: is volledig betaald🐾

*Ik wijzig onder geen geding onze regels en (betaal) voorwaarden. Kunt u zich niet vinden in de werkwijze, alle begrip! U bent vrij om elders te gaan kijken. Wij vinden het belangrijk om geen onduidelijkheden en miscommunicatie te krijgen. 

*Wachten op een klik met 1 uurtje bezoek, gaat het helaas 9 van de 10 keer niet worden. Ik snap dat u het kitten eerst wil zien, maar moeder en kittens gaan hier voorop. De Cattery heeft vele updates op facebook, Instagram en website van geboorte tot verhuizing. Vanaf de dag van verhuizing krijgt u toegang tot een 😻 gesloten prive familie groep op facebook. Hier kunt u vanaf dat de kitten bij u woont updates plaatsen, gezellig kletsen, tips delen met de andere butlers van de verhuisde kittens. Ook update via watsapp welkom.(📞📲 Zie contract).

*Bezoek mogelijk i.o.m. rond de 9 weken voor uw gereserveerde kitten(s) of beschikbare kittens. Gewoon oriëntatie bezoek, mits er geen kittens zijn, bent u welkom.(Zie kitten page).

(onze) Maine coons zijn erg aanhankelijk en gehecht aan zijn huidige verzorgende butlers en dat bent u na verhuizing. Alle Maine Coon kittens hebben goede sociale eigenschappen en het karakter blijft ontwikkelen vooral de periode in het blijvende mandje. Tot verhuizing doet de fokker er 24/7 alles aan om de kittens sociaal, aanhankelijk en knuffelig op te voeden en te laten verhuizen. Na verhuizen is het aan u als nieuwe butler om de opvoeding in stand te houden, met uw regels en knuffeltijd, hierdoor behoud u een aanhankelijke Coon. Hoe meer aandacht, liefde, knuffels, hoe meer de Coon uw volger wordt bij alles wat u doet.

Verhuizen

De ophaaldag plannen wij in op zaterdagochtend voor 12:00, wij vinden het erg belangrijk dat uw kitten voor het donker bij u thuis is om bij daglicht te kunnen wennen. 

* Schroom niet om advies/raad te vragen. Contact met de butlers verloopt na reserveren via de watsapp of ons lopende emailcontact.

 

  • Annuleerd u na (aan)betaling, u krijgt geen geld terug, uw (aan)betaling komt ten goede van de Cattery.
  • Cattery blijft ten alle tijden gerechtigd om te annuleren, u ontvangt dan u betaalde bedrag terug.
  • Cattery hanteerd de (snoer) richtlijnen van de wet Honden en Katten besluit, vakbekwaam en UBN.
  • Verkopende Fokker blijft gerechtigd om een reservering te annuleren i.v.m. lijnbescherming, ziekte en of blue/green eyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

MC' B

 

Michel