Price - Prijs

 

πŸ‡¬πŸ‡§

*Petprice from: € 1.350

- pedigree no breeding

- rabiës  € 50

- transportcost for buyer

(shipping - βœˆAnimaljet)

- price depends on sex, color (eyes/coat)

- by cancel buyer, no money back

- deposit 30 % (by IBAN/BIC) / remaining 70% IBAN payment, before kitten is 11 weeks

  😻😻😻

*Breeding price from: € 2.000 excl. rabiës*

- no contract restrictions

- transporter and cost for buyer 

(Shipping - βœˆAnimaljet)

- price depends on sex, color coat (eyes/coat)

* bank cost buyer

- by cancel buyer, no money back

- deposit 50% (by IBAN/BIC) / remaining 50% IBAN payment, before kitten is 11 weeks

 

πŸ‡³πŸ‡±

Liefheb prijs vanaf € 1.350

- fokverbod op stamboom

- transporter en kosten voor koper

- rabiës € 50

- prijs, afhankelijk van geslacht kleur (vacht(o.a silver/smoke)/ogen green/blue)

- aanbetaling 30 %, resterende 70% uiterst betalen, voor kitten 11wk is. (IBAN / betaalverzoek)

-bij annulering koper, geen geld retour

2 kittens %

😻😻😻

Fokprijs vanaf € 2.000 excl. rabiës 

- geen contract beperkingen

- transport en kosten voor koper

- prijs kat, afhankelijk van geslacht kleur (vacht/ogen)

- aanbetaling 50% om te reserveren, resterende 50% uiterst betalen voor kitten 11 wk is.

- bij annulering vanuit de koper, geen geld retour.

 

😻😻😻

 

CONTACT HERE

😻😻😻

Requirements for exporting outside the Netherlands:

 

* Pedigree

* Rabies 

* EU Passport

* Contract

* Health declaration

* Move from 15 weeks

 

😻😻😻

Parents all tested NN 

* you want a kitten tested on DNA combi: hcm, PKDef, SMA buyers cost (€100) at front payment!

 

 

😻😻😻

 

* Transport/shipping

 βœˆAnimaljet 

or

 βœˆ Exotic Animal transport 

 

😻😻😻

Buitendekking

 Dekkater NN - Prijs € 650 

De katers mogen zo nu en dan een dame ontvangen in een gedesinfecteerde kamer.

❀ voorwaardes:

*vooraf betaling via betaalverzoek/contant

*Fiv/Felv van poes max 3 mnd oud

*brengen op 2e dg krolsheid

* max 3-4 dg verblijf in gedesinfecteerd dekkamer

*dame speciaal voer? dan zelf meebrengen.

*Annuleren (geen geld terug)

*1e x niet gelukt = nieuwe kans met de zelfde poes.

* annulering poes/eigenaar, niet mogelijk tegen terugbetaling.

1 nazaat = is 1 extra dekking met zelfde poes.

* vooraf nagels knippen.

* kitten sterfte na geboorte verantwoordelijkheid van fokker moeder poes. (Zorg dat u ervaring heeft of begeleiding) denk aan verantwoordelijk fokken en hygiëne in uw Cattery. 

* Geen wurgcontract, verplichtingen en voorwaardes. Wij zijn niet verantwoordelijk voor u verkoop kittens en of stamboom aanvraag.

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

MC'B 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

MC'B 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten 

Alle inkomsten komen ten goede van de Cattery. Kosten die gemaakt worden voor een nestje van 4 raskitten:

 

Poes enten voor de dekking  65,00

Poes parasieten behandeling 19,00

Poes testen op leukemie en aids  98,00

Kater/poes testen op HCM (hart) - PKD (nieren) - PL (knieen) - HD (heupen)  339,00 per kat

Schimmel / Giardia test 98,00

Bloedgroepbepaling lab. van de poes  89,00

Fok vereniging  & rasclub  50,00

Cattery naam aanvraag 40,00

Kosten dek kater 650,00

Basis geboortepakket  149,00

Spat Kittencare 90

Weegschaal 170,00

Dek bewijs 15,00

Bevallingsnacontrole 65,00

Hills AD blikjes 75,00

Advertentie kosten 75,00

Stambomen + eigendomsoverdracht 60,00

Enting kittens 300,00

 EU paspoorten 60

Wormmiddel kittens + moederpoes/kater 75,00

Parasieten behandeling vertrekken 50,00

Extra voer poes dracht+zogen 165,00

Voer kitten perioden 425,00

Kattenbakvulling 100,00

Fotograaf 250,00

Eventuele keizersnede 700,00

 

 

Wij socialiseren 24/7 onze kittens voor 13-15 weken tot verhuizing